Nieuws van "De Utrecht".

1 oktober, 2019
Inschrijving is open
Wij verheugen ons om te melden dat de inschrijving voor onze show is geopend.
U kunt zich zonder extra kosten inschrijven via Dogshowentry. Er is al veel werk gedaan door de programmer om alles op de show digitaal te kunnen doen.

Als u zich inschrijft kunt u ook gelijk meedoen met het hondenfestival wat naast ons showterrein zal plaatsvinden.

Als er vragen zijn over het inschrijfprogramma kunt u altijd contact met ons opnemen via het secretariaat en wij helpen u graag verder.

Wij hopen u weer te kunnen verwelkomen op onze gezellige tweejaarlijkse show in het Midden van Nederland
1 juni, 2019
Dommetje
Elke 6 weken zullen wij een Dommetje uitbrengen met de laatste nieuwtjes en het voorstellen van de keurmeesters.
Indien u ook op de hoogte gehouden wilt worden dan kunt u een abonnement nemen op ons Dommetje door het formulier in te vullen.

Nieuwsbrief "Dommetje"

* indicates required
1 mei, 2019
Buiten show
Na vele jaren een binnenshow georganiseerd te hebben, zijn wij de uitdaging aangegaan om een buitenshow te organiseren. Het zoeken naar de juiste locatie heeft 1,5 jaar in beslag genomen. Wij zijn dan ook heel blij om te kunnen aankondigen dat wij een buitenlocatie hebben gevonden in de buurt van onze regio. Wij gaan nu aan de slag met de indeling van het terrein, er komt voor een buitenshow heel wat meer bij kijken dan je zou denken. 2019 staat dan ook in het teken om de locatie zo goed mogelijk te benutten.

Wij willen in 2020 niet alleen een hondenshow organiseren maar een waar hondenfestival. Naast het showen zijn er ook verschillende demonstraties en workshops waar ook niet rashonden aan kunnen deelnemen. Iedereen die zich heeft ingeschreven of als bezoeker komt kan meedoen met de diverse Workshops.

HOOFDSPONSOR:

IN SAMENWERKING MET: