Algemene informatie over "De Utrecht".

Praktische informatie

We zijn open voor bezoekers vanaf 07.30 uur – 17.00 uur. Het keuren start om 09.30 uur.

Rassen
Op onze shows komen gemiddeld meer dan 200 verschillende rassen verdeeld over 2 dagen.

Locatie
15 en 16 augustus 2020 organiseren wij een Mid-Zomer Buitenshow in Nieuwegein. WIj hebben gekozen voor het evenemententerrein van Down Under. U heeft de mogelijkheid bij ons een stand te reserveren zowel binnen of buiten de tenten.
Buiten de openingstijden van de show zal er beveiliging aanwezig zijn.

Flyeren
Het uitdelen van flyers en/of gadgets buiten de eigen standruimte is niet toegestaan zonder overleg met de organisatie en is in beginsel slechts voorbehouden aan de hoofdsponsor.

Overnachten
Het is door de gemeente alleen toegestaan om in een caravan of camper te overnachten bij de showlocatie indien dit vooraf is aangevraagd. U dient zich uiterlijk voor 01-07-2020 aan te melden per mail. U dient hierbij het kenteken van de caravan of camper en het aantal personen dat overnacht te vermelden. Wij wijzen er nadrukkelijk op dat er geen voorzieningen aanwezig zijn, ook geen stroom, en dat er geen afval en afvoer water geloosd mag worden. Wij adviseren u gebruik te maken van een camping in de omgeving.

Elektra
Indien elektra nodig is in de stand kunt u dit aangeven tijdens uw reservering.

Minimale reservering
Minimale reservering 2×4 vierkante meter. De brandweer staat niet toe dat standhouders buiten de gemarkeerde vakken hun waren uitstallen.

Adverteren
Bij reservering van standruimte is het mogelijk om zonder kosten een banner met doorlink mogelijkheid te plaatsen in één van de advertentievakken op de website de-utrecht.nl. De banner blijft staan tot na de show in april 2020. Voor standhouders bestaat de mogelijkheid te adverteren in de catalogus. De kosten hiervoor bedragen € 70,00 voor een hele pagina en € 40,00 voor een halve pagina.

Kosten
De diepte die beschikbaar is voor de stands bedraagt 4 meter afhankelijk van de plaats. De tarieven voor 2020 zijn per vierkante meter €35,00.
De prijzen zijn exclusief btw en inclusief:
Naamsvermelding in de catalogus
Advertentie met link naar uw website op de-utrecht.nl
Advertentie in de catalogus (bij minimale stand grootte van 15m²)
Aantal keren naamsvermelding in ons "Dommetje"

Reserveringen
Reserveringen of meer informatie aanvragen kunnen gedaan worden per email of schriftelijk naar het volgende adres: Secretariaat Stichting "De Utrecht", Kuiperstraat 2c, 7025 CK Halle.

Bevestigde aanwezige standhouders

HOOFDSPONSOR:

IN SAMENWERKING MET: