Stichting Hondententoonstelling “De Utrecht”

Stichting Hondententoonstelling “De Utrecht”

Stichting Hondententoonstelling “De Utrecht”

Zaterdag 4 juli 2026

Rasgroep 1
Rasgroep 5
Rasgroep 6
Rasgroep 7
Rasgroep 8
Rasgroep 11

o.v.b.

Zondag 5 juli 2026

Rasgroep 2
Rasgroep 3
Rasgroep 4
Rasgroep 9
Rasgroep 10
Rasgroep 11

o.v.b.

“Titels & Kwalificaties”

“Titels & Kwalificaties.”

De Utrecht is een CACIB/CAC-tentoonstelling. In Nederland wordt de Nederlandse kampioenschapsdiploma (CAC/CACIB) toegekend aan de beste reu of teef afkomstig uit de Jeugd-, Tussen-, Open-, Gebruikshonden-, Kampioens- en Veteranenklas. Tevens hebben wij dit jaar de titel Holland Cup winnaar.

Concours d’élégance enfants

Concours d’élégance enfants

Wegens het succes zullen wij dit jaar weer Concours d’élégance enfants organiseren met als Chef de concours: volgt in 2025

Leeftijd is vanaf 4 t/m 10 jaar. Deelname aan de Concours d’élégance enfants is gratis. U kunt aangeven bij het kopen van een entreeticket Concours d’élégance enfants (zaterdag of zondag). Op beide dagen zal dit plaatsvinden om 12.00 uur in de erering.

Ga verkleed samen met je hond de ring in.  Voor alle deelnemers is er een leuke prijs.

Locatie

Sportcomplex Papendal

Arnhem

BUITENTENTOONSTELLING

Wij willen iedereen verzoeken deze buitenlocatie met respect te behandelen en alle afval, inclusief de ontlasting van de hond op te ruimen en te deponeren in de aanwezige prullenbakken. Bij binnenkomst ontvangt u hiervoor ook poepzakjes.

PARKEREN

Koop tegelijk met uw inschrijving een parkeerkaart zodat u het parkeerterrein op kan rijden. Zonder parkeerkaart kunnen wij u geen toegang geven tot het parkeerterrein.

Er is een mooi uitlaat gebied bij het terrein. Ook hier vragen wij u vriendelijk om de ontlasting van uw hond op te ruimen! Wij zijn te gast en willen volgende keer ook weer graag een buitententoonstelling daar organiseren.