Stichting Hondententoonstelling “De Utrecht”

Stichting Hondententoonstelling “De Utrecht”

Stichting Hondententoonstelling “De Utrecht”

Zaterdag 29 juni 2024

Rasgroep 1
Rasgroep 5
Rasgroep 6
Rasgroep 7
Rasgroep 8
Rasgroep 11

Zondag 30 juni 2024

Rasgroep 2
Rasgroep 3
Rasgroep 4
Rasgroep 9
Rasgroep 10
Rasgroep 11

“Titels & Kwalificaties”

“Titels & Kwalificaties.”

De Utrecht is dit jaar weer een CACIB/CAC-tentoonstelling. In Nederland wordt de Nederlandse kampioenschapsdiploma (CAC/CACIB) toegekend aan de beste reu of teef afkomstig uit de Jeugd-, Tussen-, Open-, Gebruikshonden-, Kampioens- en Veteranenklas

De Utrecht is dit jaar weer een CAC/CACIB-tentoonstelling. In Nederland wordt de Nederlandse kampioenschapsdiploma (CAC/CACIB) toegekend aan de beste reu of teef afkomstig uit de Jeugd-, Tussen-, Open-, Gebruikshonden-, Kampioens- en Veteranenklas

Junior Handling

Junior Handling

Ook dit jaar zal er, door de Raad van Beheer, een juniorhandling georganiseerd worden. Opgeven voor de juniorhandling kan op de show zelf bij de stand van Raad van Beheer.

Concours d’élégance enfants

Concours d’élégance enfants

Wegens het succes zullen wij dit jaar weer Concours d’élégance enfants organiseren. Leeftijd is vanaf 4 t/m 10 jaar. Deelname aan de Concours d’élégance enfants is gratis. U kunt aangeven bij het kopen van een entreeticket Concours d’élégance enfants (zaterdag of zondag).

Ga verkleed samen met je hond de ring in. Wij hebben Fief van Wijngaarden uitgenodigd om de Concours te keuren. Voor alle deelnemers is er een leuke prijs.

Locatie

Sportcomplex Papendal

Arnhem

BUITENTENTOONSTELLING

Wij willen iedereen verzoeken deze buitenlocatie met respect te behandelen en alle afval, inclusief de ontlasting van de hond op te ruimen en te deponeren in de aanwezige prullenbakken. Bij binnenkomst ontvangt u hiervoor ook poepzakjes.

PARKEREN

Koop tegelijk met uw inschrijving een parkeerkaart zodat u het parkeerterrein op kan rijden. Zonder parkeerkaart kunnen wij u geen toegang geven tot het parkeerterrein.

Er is een mooi uitlaat gebied bij het terrein. Ook hier vragen wij u vriendelijk om de ontlasting van uw hond op te ruimen! Wij zijn te gast en willen volgende keer ook weer graag een buitententoonstelling daar organiseren.