Stichting Hondententoonstelling “De Utrecht”

Stichting Hondententoonstelling “De Utrecht”

Stichting Hondententoonstelling “De Utrecht”

Zaterdag 29 juni 2024

Rasgroep 1
Rasgroep 5
Rasgroep 6
Rasgroep 7
Rasgroep 8
Rasgroep 11

Zondag 30 juni 2024

Rasgroep 2
Rasgroep 3
Rasgroep 4
Rasgroep 9
Rasgroep 10
Rasgroep 11

“Titels & Kwalificaties”

“Titels & Kwalificaties.”

De Utrecht is dit jaar weer een CACIB/CAC-tentoonstelling. In Nederland wordt de Nederlandse kampioenschapsdiploma (CAC/CACIB) toegekend aan de beste reu of teef afkomstig uit de Jeugd-, Tussen-, Open-, Gebruikshonden-, Kampioens- en Veteranenklas

De Utrecht is dit jaar weer een CAC/CACIB-tentoonstelling. In Nederland wordt de Nederlandse kampioenschapsdiploma (CAC/CACIB) toegekend aan de beste reu of teef afkomstig uit de Jeugd-, Tussen-, Open-, Gebruikshonden-, Kampioens- en Veteranenklas

Online kaartverkoop

Online kaartverkoop

Mochten er nog steeds diverse COVID-19 maatregelen zijn gaan we alleen online kaartverkoop doen. Hou hiermee rekening als u uw hond gaat inschrijven en u wilt iemand meenemen.

Bij het annuleren van de tentoonstelling wordt het inschrijfgeld automatisch en volledig teruggestort op uw rekening. Minus de 5% betalingskosten.

Hondenfestival

Er zal een Concours d’élégance enfants zijn met als keurmeester Mevr. F. van Wijngaarden. De Concours zal in de erering plaatsvinden. Via onlinedogshows kun je je opgeven.

Extra toegangskaarten

Wilt u met meer dan 1 begeleider komen is dat nu weer mogelijk, ook niet ingeschreven hond(en) mogen meekomen. U dient hiervoor extra kaartjes online te kopen.

Bezoekers

De kaartjes kunnen aan de kassa worden gekocht. U kunt alleen met pin betalen i.v.m. de veiligheid van onze vrijwilligers.

Locatie

Sportcomplex Papendal

Arnhem

BUITENTENTOONSTELLING

Wij willen iedereen verzoeken deze buitenlocatie met respect te behandelen en alle afval, inclusief de ontlasting van de hond op te ruimen en te deponeren in de aanwezige prullenbakken. Bij binnenkomst ontvangt u hiervoor ook poepzakjes.

PARKEREN

Koop tegelijk met uw inschrijving een parkeerkaart zodat u het parkeerterrein op kan rijden. Zonder parkeerkaart kunnen wij u geen toegang geven tot het parkeerterrein.

Er is een mooi uitlaat gebied bij het terrein. Ook hier vragen wij u vriendelijk om de ontlasting van uw hond op te ruimen! Wij zijn te gast en willen volgende keer ook weer graag een buitententoonstelling daar organiseren.