Stichting Hondententoonstelling “De Utrecht”

Stichting Hondententoonstelling “De Utrecht”

Stichting Hondententoonstelling “De Utrecht”

Waar u rekening mee moet houden voor onze hondententoonstelling!

Waar u rekening mee moet houden voor onze hondententoonstelling.

Zitplaatsen

Bij de ringen is er ruimte afgezet waar u kunt zitten, neemt u uw eigen stoel mee. U kunt op de plattegrond zien waar u de mogelijkheden zijn.

Inschrijfkosten

De prijzen om mee te doen met onze tentoonstelling: Jongste pup & pup is €35,00 en voor alle andere klasse €53,00.

COVID-19

Mocht het nog nodig zijn in juni 2024 nemen wij uiteraard ook de nodige maatregelen om de show veilig te laten verlopen.

“Titels & Kwalificaties”

“Titels & Kwalificaties.”

De Utrecht is dit jaar weer een CACIB/CAC-tentoonstelling. In Nederland wordt de Nederlandse kampioenschapsdiploma (CAC/CACIB) toegekend aan de beste reu of teef afkomstig uit de Jeugd-, Tussen-, Open-, Gebruikshonden-, Kampioens- en Veteranenklas

De Utrecht is dit jaar weer een CAC/CACIB-tentoonstelling. In Nederland wordt de Nederlandse kampioenschapsdiploma (CAC/CACIB) toegekend aan de beste reu of teef afkomstig uit de Jeugd-, Tussen-, Open-, Gebruikshonden-, Kampioens- en Veteranenklas

Online kaartverkoop

Online kaartverkoop

Mochten er nog steeds diverse COVID-19 maatregelen zijn gaan we alleen online kaartverkoop doen. Hou hiermee rekening als u uw hond gaat inschrijven en u wilt iemand meenemen.

Bij het annuleren van de tentoonstelling wordt het inschrijfgeld automatisch en volledig teruggestort op uw rekening. Minus de 5% betalingskosten.

Hondenfestival

Er zal een Concours d’élégance enfants zijn met als keurmeester Mevr. F. van Wijngaarden. De Concours zal in de erering plaatsvinden. Via onlinedogshows kun je je opgeven.

Extra toegangskaarten

Wilt u met meer dan 1 begeleider komen is dat nu weer mogelijk, ook niet ingeschreven hond(en) mogen meekomen. U dient hiervoor extra kaartjes online te kopen.

Bezoekers

De kaartjes kunnen aan de kassa worden gekocht. U kunt alleen met pin betalen i.v.m. de veiligheid van onze vrijwilligers.

Locatie

Evenementen terrein Down Under

Ravensewetering 1 Nieuwegein

BUITENTENTOONSTELLING

Wij willen iedereen verzoeken deze buitenlocatie met respect te behandelen en alle afval, inclusief de ontlasting van de hond op te ruimen en te deponeren in de aanwezige prullenbakken. Bij binnenkomst ontvangt u hiervoor ook poepzakjes.

PARKEREN

Het parkeren is gratis maar u dient wel een parkeerkaart te kopen bij uw inschrijving zodat u het parkeerterrein op kan rijden. Zonder parkeerkaart kunnen wij u geen toegang geven tot het parkeerterrein.

Er is een mooi uitlaat gebied bij het terrein. Ook hier vragen wij u vriendelijk om de ontlasting van uw hond op te ruimen! Wij zijn te gast en willen volgende keer ook weer graag een buitententoonstelling daar organiseren.