Informatie standhouders

Informatie standhouders

Informatie standhouders

Op 29 en 30 juni 2024 organiseert de Stichting Internationale Hondententoonstelling “De Utrecht” voor de Utrechtse Rashonden Verenging haar twee jaarlijkse Internationale Hondententoonstelling “De Utrecht“ . Wij zijn de grootste Nederlandse buitententoonstelling met een CAC/CACIB.

“De Utrecht” staat al jaren bekend als een gezellige hondententoonstelling waar veel inschrijvingen en bezoekers komen. Voor het tweede jaar is het weer een buitententoonstelling. Dit keer zijn wij te gast op het Sportcomplex van Papendal in Arnhem.
Juist omdat je op MDS een  grootte verzameling aan standhouders vindt. Daardoor is er meer keuze dan in een dierenwinkel, vaak voordeliger dan zelfs online W

Op deze tentoonstelling bieden wij u de mogelijkheid een stand te plaatsen, u kunt er zelf voor kiezen om met een tent te komen staan.
De diepte die beschikbaar is voor de stands bedraagt 3 meter.

De tarieven voor 2024 zijn per vierkante meter € 20,66.

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Op het buitenterrein zijn diverse mogelijkheden om een standplaats te reserveren, wij informeren u daar graag over.

Wij zullen zorg dragen voor een correcte afhandeling van uw aanvraag en ontmoeten u graag in Arnhem op 29 en 30 juni 2024

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden dat kan via e-mail:  standhouders@de-utrecht.nl

“Titels & Kwalificaties”

“Titels & Kwalificaties.”

De Utrecht is dit jaar weer een CACIB/CAC-tentoonstelling. In Nederland wordt de Nederlandse kampioenschapsdiploma (CAC/CACIB) toegekend aan de beste reu of teef afkomstig uit de Jeugd-, Tussen-, Open-, Gebruikshonden-, Kampioens- en Veteranenklas

De Utrecht is dit jaar weer een CAC/CACIB-tentoonstelling. In Nederland wordt de Nederlandse kampioenschapsdiploma (CAC/CACIB) toegekend aan de beste reu of teef afkomstig uit de Jeugd-, Tussen-, Open-, Gebruikshonden-, Kampioens- en Veteranenklas

Locatie

Sportcomplex Papendal

Arnhem

BUITENTENTOONSTELLING

Wij willen iedereen verzoeken deze buitenlocatie met respect te behandelen en alle afval, inclusief de ontlasting van de hond op te ruimen en te deponeren in de aanwezige prullenbakken. Bij binnenkomst ontvangt u hiervoor ook poepzakjes.

PARKEREN

Koop tegelijk met uw inschrijving een parkeerkaart zodat u het parkeerterrein op kan rijden. Zonder parkeerkaart kunnen wij u geen toegang geven tot het parkeerterrein.

Er is een mooi uitlaat gebied bij het terrein. Ook hier vragen wij u vriendelijk om de ontlasting van uw hond op te ruimen! Wij zijn te gast en willen volgende keer ook weer graag een buitententoonstelling daar organiseren.